Van werkstress naar werkplezier, door deze ene tip

Ben jij zo iemand die op het werk en thuis heel anders is? Heb je het gevoel dat je op je werk in een bepaalde rol ‘gedrukt’ wordt, omdat je anders er niet bij hoort, of je anders je baan wellicht kwijt raakt? Ik heb mezelf jaren lang anders (proberen) voor te doen, dan ik in mijn kern ben.

Ik deed dingen tegen mijn gevoel in, omdat ik bang was dat ik er anders niet bij hoorde. Dus ik ging naar alle borrels, naar alle vergaderingen waarvoor ik werd uitgenodigd en spiegelde het gedrag van mijn collega’s. Dit was mijn manier om te overleven in het bedrijfsleven.

Het is pas sinds kort dat ik besefte dat ik die ervaring nodig had, om het werk dat ik nu doe, te kunnen doen.

Ik begrijp wat je meemaakt als je de hele dag op kantoor zit. Ik weet hoe het voelt om ja te zeggen, en nee te denken… Ik weet welke impact dat heeft op je lichaam en hoeveel ruimte het neemt in je hoofd. Hoeveel onrust het geeft en hoe je er bijna aan onderdoor kunt gaan…

Gelukkig heb ik ook de sleutel gevonden om daar in een keer mee af te rekenen. Die deel ik graag met je, omdat ik jou niet gun wat ik heb door moeten maken om hier te komen. Ik wens dat je in no time je werkstress weet om te buigen tot werkplezier en leer je graag hoe je dat doet!

Eerst even een korte waarschuwing… Wat ik je nu ga vertellen, is wellicht een beetje vaag en spiritueel. Zo lijkt het op het eerste gezicht. Maar het is heel aards en heel vanzelfsprekend.

Ok, de sleutel om in no time van werkstress naar werkplezier te gaan, is “ONG NAMO GURU DEV NAMO”.

Ik hoor je denken….

HUH… wat is dat?

Daar heb ik nog nooit van gehoord…

Laat het me uitleggen…

Met de klanken ‘Ong Namo Guru Dev Namo’, log je in op je innerlijke google account. Dat is de plek waar je de antwoorden op al je vragen vindt. Natuurlijk kent iedereen Google en gebruiken we het dagelijks. In Google vind je veel, maar niet de antwoorden die jouw ziel je stelt.

De klanken komen uit het Gurmuki, een eeuwenoude taal, uit India. De klanken betekenen, ik buig voor de wijsheid in mij, ik buig voor de universele wijsheid, die al om ons heen is. Door de klanken te herhalen open je jezelf voor je innerlijke wijsheid en kun je luisteren naar de universele wijsheid. Dit helpt je enorm, want je herkent vast wel het gevoel van onmacht, dat je alles alleen moet doen. Door in te tunen met Ong Namo, nodig je het universum uit om je te ondersteunen, te helpen.

Met de steun van het universum verander je in no time je gevoel van werkstress naar werkplezier!

Succes!

PS: hier vind je een mooie gezongen versie van Snatam Kaur van de mantra Ong Namo.

Ik hoor je reactie graag op mijn weblog!

Hartelijke groet, Sat Kirtan

***************************************************************************************************
Wil je een jaar lang aandacht en tijd voor jezelf, in je eigen tijd, zonder dat het jou extra tijd kost? Schrijf je dan in voor het In No Time Ontspannen programma. De eerste drie videolessen krijg je gratis, zodat je kunt voelen of het iets is voor je. Hier is de inschrijflink: http://eepurl.com/pfo2z

****************************************************************************************************
© 2015 Sat Kirtan Kaur Khalsa / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Sat Kirtan Kaur Khalsa leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Sat Kirtan is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *