Verdiep en ga naar binnen

Verdiep en ga naar binnen

Het zijn bijzondere tijden die we mee maken. Ik las het voorwoord van mijn boek ´Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less'  en daar schrijft Goran Boll over de dreigende pandemic. En nu, een paar jaar later, zitten we er midden in.

Wat ik er voor mezelf uit haal zijn deze 2 punten: 

1) Verdiep en ga naar binnen.

Ik ben dankbaar voor mijn practice en heb deze de afgelopen tijd verdiept. Zo heb ik 1 uur Kirtan Kriya toegevoegd aan mijn dagelijkse practice. De Kirtan Kriya  is een van de 3 belangrijkste kriya's/meditaties die ons helpen in deze transitie naar de nieuwe tijd. Verder neem ik tijd om echt naar binnen te gaan en te voelen of dat wat ik doe mij blij maakt en energie geeft. Hierdoor kan ik makkelijker keuzes maken. Mijn focus is nu gericht op mijn aankomende boek 'Embody Conscious Leadership' en de business daarom heen'. Het doel van dit boek is om op top niveau de deuren te openen. Want als de top van het bedrijfsleven bewustere keuzes maakt, heeft dat een groot effect.

Jij kan me daarbij helpen. Ik ben nu in de onderzoeksfase en doe daarvoor korte interviews met leiders en CEO's. Ben of ken jij een CEO waarvan jij denkt dat ik deze moet interviewen, dan hoor ik het heel graag. 

2) Ga samenwerken en omring je met mensen die jou versterken.

Vanmiddag had ik een leuk -zoom- gesprek met Guru Gian, van de Kundalini Yoga Club. Ik ben daar als gastdocent aan verbonden en wil nu de tijd nemen om deze club bij jou onder de aandacht te brengen. Want de club zit goed in elkaar en kan jou geweldig goed ondersteunen in je practice, zowel als je wilt beginnen, of als je al langer bezig bent.

Wat kun je verwachten:

  • Elke week een kriya of meditatie van de week, nu zijn er al ruim 200 kriya's/meditaties te vinden
  • Voor beginners extra uitleg video's!
  • Achtergrond informatie over Kundalini Yoga te vinden
  •  Elke maand een gastdocent
  • Een levendige online communitiy waarin je vragen kunt stellen en ervaringen kan delen. 
  • en nog veel meer

Het mooie is, als jij via mij lid wordt van de Kundalini Yoga Club, door deze link te gebruiken, je mij daar ook mee support. En da's fijn, zeker in deze tijd.

Humbly yours,

Sat Kirtan

Leave a reply

Your email address will not be published.